Scopul proiectul de implicare civică în guvernarea locală „MĂ IMPLIC”
este de a crea condiții ca populația din mediul rural din Republica Moldova
să aibă acces echitabil la servicii comunale de calitate

Despre proiect

La nivel local, proiectul va sprijini autoritățile publice locale (APL) din 30 de localități/grupuri de APL-uri partenere, pentru a organiza furnizarea serviciilor de gospodărire comunală într-un mod participativ, eficient, incluziv și durabil.

La nivel național, proiectul sprijină mediul politic, juridic și financiar, pentru furnizarea serviciilor publice de calitate și pentru reforma descentralizării.

 

Proiectul va sprijini 30 de municipalități / grupuri de municipalități partenere și va sprijini reforma de descentralizare. 

În acest sens sunt organizate numeroase activități, la nivel local și național. Toate acestea se regăsesc în calendarul activităților.

Unde lucrăm?


30 de proiecte de intervenție locală

 

30 de administrații publice locale / grupuri de administrații publice locale din regiunile Nord, Centru, Sud și UTA Găgăuzia implementează proiecte pentru îmbunătățirea serviciilor de gospodărie comunală, cu suportul proiectului “ MĂ IMPLIC” din fondurile Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare şi Cooperare

Cine suntem noi?

Skat Consulting Ltd

Proiectul “MĂ IMPLIC” este implementat de Skat Consulting Ltd (Skat)
din Elveția în perioada 2019-2023. Skat reprezintă o companie independentă
de consultanță și un centru de resurse, care lucrează în domeniul
cooperării pentru dezvoltare și al ajutorului umanitar
în țările în tranziție și în curs de dezvoltare.

Echipa proiectului

Experții proiectului oferă expertiză tehnică și suport în management, dar și instruire, facilități de cercetare și implementarea cu succes a proiectelor.