Proiectul “MĂ IMPLIC” este implementat de către Skat Consulting Ltd (SKAT), o companie de consultanță independentă cu sediul în Elveția și centru de resurse specializat în dezvoltare și ajutor umanitar în țările aflate în tranziție și în dezvoltare. Cu o istorie bogată care acoperă aproape patru decenii, SKAT și-a câștigat o reputație solidă pentru furnizarea de expertiză tehnică, suport managerial, training, facilități de cercetare și implementarea de proiecte cu succes în peste 100 de țări.

Experiența industrială a SKAT acoperă serviciile municipale de gospodărie în domeniile furnizării de apă, salubrității și gestionării deșeurilor solide, administrării, construcțiilor și instalațiilor, energiei și climatului, și altele.

Misiunea principală a companiei SKAT este dedicarea sa în reducerea decalajului socioeconomic prin promovarea modurilor de trai durabile și îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunităților marginalizate. Experiența lor extinsă în domeniu cuprinde servicii municipale precum furnizarea de apă, salubritatea și gestionarea deșeurilor solide, împreună cu expertiza în administrare, construcții, instalații, energie, climat și altele.

În Moldova, SKAT are o prezență începând cu anul 2008, având propria sa structură organizațională și personal dedicat. De remarcat este faptul că SKAT a condus anterior implementarea Proiectului Elvețian de Apă și Salubrizare (ApaSan), finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). De asemenea, SKAT este activ implicat în Ucraina, supervizând proiectul de Susținere a Decentralizării DESPRO, finanțat, de asemenea, de SDC.