Raportul anual Skat Consulting pentru 2022 este acum disponibil!

Pe parcursul anului 2022, Skat Consulting s-a confruntat cu numeroase provocări globale, depunând eforturi pentru a stabili soluții de durată în sectoarele precum alimentarea cu apă, construcțiilor, energiei și guvernării locale. Astăzi, suntem onorați să vă prezentăm Raportul nostru anual, oferind o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra modului în care ne-am sprijinit clienții și partenerii de proiect în aceste vremuri dificile. Raportul nostru pune în lumină abordarea noastră, combinând ajutorul umanitar imediat cu cooperarea pentru dezvoltare durabilă și prevenirea crizelor.

Unul dintre eforturile noastre semnificative în context umanitar s-a concentrat pe asistarea cetățenilor afectați de război, din Ucraina și Moldova. Timp de două decenii, ne-am implicat activ în proiecte pe termen lung de dezvoltare a apei și guvernării în Moldova. Această experiență, combinată cu cunoștințele noastre vaste în tehnologii și abordări diferite, în special în domeniul alimentării cu apă, construcții și energie, ne-au permis să dezvoltăm soluții care să răspundă nevoilor imediate ale cetățenilor, încurajând în același timp îmbunătățiri durabile în aceste țări.

A fost o sarcină solicitantă, dar spiritul neclintit al echipei noastre a transformat-o în una dintre cele mai semnificative realizări ale anului. Aceste experiențe ne-au modelat noile mandate, alimentându-ne motivația și determinându-ne să ne continuăm eforturile. Ne-am dat seama că misiunea noastră se extinde dincolo de livrarea de servicii; este despre crearea schimbării, cu fiecare proiect implementat.

Aflați cum proiectele implementate de Skat Consulting în Moldova, inclusiv Mă Implic,  Apa San+ și Asist, au împuternicit comunitățile și au încurajat dezvoltarea durabilă în Moldova, din Raportul anual 2022 Skat Consulting, disponibil pe acest link  https://skat.ch/wp-content/uploads/2023/07/SC-Annual-Report_2022.pdf

#SkatConsulting #AnnualReport2022 #MoldovaProjects #HumanitarianAid #SustainableDevelopment #CreatingChange

Reamintim, că în perioada 2021-2023, treizeci de localități/grupuri de localități implementează proiecte destinate îmbunătățirii livrării serviciilor de gospodărie comunală, cu suportul proiectului “MĂ IMPLIC”, din fondurile Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) și implementat de SKAT Consulting. Lista completă a APL-urilor partenere aici

#maImplic #skatConsulting #civicengagement #communalservice