MECANISME DE COMUNICARE A PRESTATORILOR DE SERVICII CU CONSUMATORII

Pe 17 noiembrie proiectul MĂ IMPLIC, în colaborare cu compania QUBO Communications a organizat un nou training în comunicare, cu subiectul “Mecanisme de comunicare a prestatorilor de servicii cu consumatorii”.

În cadrul trainingului, reprezentanți ai autorităților locale, lideri comunitari din cadrul comunităților partenere, membrii Echipelor de Inițiativă Comunitară au aflat mai detaliat despre chestionare, ca instrument de colectare de feedback online și offline. Cum să evalueze satisfacția clientului și eficacitatea serviciului. La fel a fost abordat și subiectul petițiilor, rolul acestora și cum se gestionează.

În a doua partea a trainingului, cei prezenți au participat la un exercițiu practic pe echipe: Construirea și adaptare a unui sondaj de satisfacție a consumatorilor privind accesul și calitatea serviciilor. Aceste noi abilități vor ajuta Echipele de Inițiativă Comunitară, dar și Operatorii de Servicii Comunale, să organizeze eficient activitatea de colectare de feedback de la cetățeni, în special în mediul online.

Reamintim, că în perioada 2021-2023, treizeci de localități/grupuri de localități implementează proiecte destinate îmbunătățirii livrării serviciilor de gospodărie comunală, cu suportul proiectului “MĂ IMPLIC”, din fondurile Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) și implementat de SKAT Consulting. Lista completă a APL-urilor partenere aici

#MaImplic #training #skatconsulting #swisscooperation