CONCURS DE SELECTARE A GRUPURILOR DE APL-URI PARTENERE ÎN CADRUL PROIECTULUI „MĂ IMPLIC” (2024-2027)

Proiectul „MĂ IMPLIC” (Faza II) anunță concurs de selectare a grupurilor de administrații publice locale (APL) partenere.  Proiectul „MĂ IMPLIC” își propune să contribuie la consolidarea guvernării locale și sporirea accesului populației la servicii publice mai bune.

În Faza II, Proiectul „MĂ IMPLIC” va oferi asistență tehnică și suport doar grupurilor de APL-uri de nivelul întâi care vor  exprima expres interesul de a crea parteneriate și/sau vor prezenta intenția de inițiere a unui proces de amalgamare voluntară a unităților administrativ-teritoriale.

 

Asistența tehnică și suportul financiar sub formă de grant (de la 100 000 până la 250 000 CHF cu o contribuție de minim 20% din valoarea grantului) din partea Proiectului „MĂ IMPLIC” se va oferi grupurilor de APL-uri partenere în următoarele domenii:

  • eficientizarea serviciilor publice administrative;
  • îmbunătățirea serviciilor de gospodărie comunală;
  • stimularea dezvoltării economice locale și/sau regionale.

Formularul de aplicare, criteriile de eligibilitate și de evaluare, informațiile privind procedura și termenii de aplicare sunt disponibile pe www.ma-implic.md/concurs2024. Termenul limită de depunere a dosarelor este 19 Februarie 2024, ora 23:59.

Informații suplimentare despre procedura de aplicare pot fi obținute în cadrul celor 3 sesiuni de orientare ce se vor desfășura online pe 21 decembrie 2023, 17 și 23 ianuarie 2024 (mai multe detalii pe www.ma-implic.md/concurs2024). 

 

Proiectul „MĂ IMPLIC” este finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și implementat de Skat Consulting, în perioada noiembrie, 2023 – octombrie, 2027. *Proiectul acoperă întregul teritoriu al Republicii Moldova (cu excepția unităților administrativ-teritoriale din stânga Nistrului).

#MaImplicProject #GrantOpportunity #SkatConsulting #SwissCooperation #Elvetia