TERMEN EXTINS - Licitație deschisă pentru achiziția a șase autospeciale pentru colectarea și transportarea deșeurilor menajere

Fundația Centrul Moldo-Elvețian pentru Cooperare SKAT, Implementator al Proiectului de implicare civică în guvernarea locală MĂ IMPLIC, cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), care reprezintă Consiliului Federal al Confederației Elvețiene, în baza Anexei nr. 3 la Acordurile de grant nr. 01 din 24 februarie 2022; nr. 04 și 05 din 23 martie 2022; nr. 08 și 09 din 30 martie 2022 și nr. 23 din 31 mai 2022 „GHID DE ACHIZIȚII”, invită:

companiile specializate în livrarea tehnicii și echipamentelor speciale să prezente ofertele pentru participarea la Licitația Deschisă: Achiziționarea a șase autospeciale pentru colectarea și transportarea deșeurilor menajere.

Conform prevederilor punctului 2.6. al Ghidului prenotat „Bunurile produse în Republica Belarus și în Federația Rusă nu sunt eligibile în cadrul achizițiilor realizate de către APL în contextul implementării proiectului de implicare civică în guvernarea locală “MĂ IMPLIC” în vederea achiziționării bunurilor și serviciilor prevăzute în Anexa 2 a Acordului de Grant”.

Toată documentaţia necesară elaborării ofertei şi cea privind modul de desfăşurare a procesului de licitaţie va fi expediată prin poşta electronică, ca răspuns la cererile de participare primite la adresa de e-mail info@int.skat.ch.

Cererile de participare la licitație se vor întocmi pe o coală A4, cu antetul companiei solicitante, semnate, scanate şi expediate la adresa electronică indicată mai sus.

Termenul limită de depunere a ofertelor este de 01.07.2022, ora 13.00. Termen extins – 08 iulie 2022, ora 14.00

Anunțul de participare și Caietul de sarcini sunt disponibile accesând pagina web a Proiectului http://ma-implic.md  sau pot fi solicitate la adresa electronică: info@int.skat.ch.

Ofertele vor fi transmise pe adresa poștală: MD2012, mun. Chișinău, str. Alexei Mateevici 34, telefon de contact: +37360642422.