În concursul organizat de proiectul MĂ IMPLIC au fost înscrise 58 de dosare

În luna decembrie 2023, am dat start concursului pentru selecția grupurilor de Administrații Publice Locale (APL) partenere în cadrul proiectului MĂ IMPLIC (Faza II). Până pe 19 februarie, ultima zi de depunere a dosarelor, am primit 58 de dosare impresionante! Acestea implică 206 APL-uri din toate regiunile de dezvoltare: Nord, Centru, Sud, Chișinău și Găgăuzia, însumând o populație de aproximativ 450,000 de locuitori.

Echipa noastră pregătește acum procesul complex de selecție a APL-urilor partenere.

Vă invităm să verificați pagina de Facebook și website-ul proiectului pentru actualizări ulterioare.

Scopul proiectului este să contribuie la consolidarea guvernării locale și să sporească accesul populației la servicii publice de calitate.

În Faza II, proiectul MĂ IMPLIC oferă asistență tehnică și suport financiar sub formă de grant (între 100,000 și 250,000 CHF, cu o contribuție de minim 20% din valoarea grantului). Această asistență se acordă grupurilor de APL-uri care exprimă interesul de a crea parteneriate și/sau intenționează să inițieze un proces de amalgamare voluntară a unităților administrativ-teritoriale.

Proiectul MĂ IMPLIC este finanțat de Guvernul Elveției și implementat cu dedicare de către Skat Consulting, în perioada noiembrie 2023 – octombrie 2027.

#MaImplicProject #GrantOpportunity #SkatConsulting #SwissCooperation #Elvetia