Eveniment de prezentare a perspectivelor platformei online de asistență și expertiză pentru Autoritățile Publice Locale și operatorii de servicii de gospodărie comunală

Obiectivul principal al ședinței este de a asigura participarea și implicarea Autorităților Publice Locale pe parcursul întregului proces de dezvoltare a platformei online de asistență și expertiză. Victor Guzun, expertul proiectului MĂ IMPLIC va prezenta rezultatele exercițiului de cartografiere a necesităților aferente serviciilor de suport și expertiză în cadrul activității APL-urilor și prestatorilor de servicii de la nivel local, și va vorbi despre necesitățile consolidării capacităților personalului din cadrul APL. Totodată, vor fi puse în discuție și agreate următoarele etape necesare pentru a dezvolta și implementa platforma respectivă.

Activitatea se desfășoară în contextul acordului de cooperare dintre CALM și Proiectul MĂ IMPLIC, la capitolul ce ține de oferirea suportului pentru instituirea unei platforme online de asistență și expertiză pentru APL și operatorii de servicii de gospodărie comunală.

CALM este unul dintre partenerii naționali ai Proiectului MĂ IMPLIC și va fi susținut în vederea consolidării capacităților instituționale, participării în cadrul dialogului de politici, precum și în procesul de  diversificare și furnizare a serviciilor de suport și asistență membrilor săi.

Tags: ,

Data

dec. 22 2020
Expirat!

Timp

10:00 - 11:30

Locație

Chisinau
Category

Comentariile sunt închise.