Scopul proiectului ,,Mă Implic” este de a crea condiții ca populația din mediul rural (sate și comune) din Republica Moldova să aibă acces echitabil la servicii publice de calitate.

Despre Proiect

Proiectul de implicare civică în guvernarea locală „MĂ IMPLIC”, își propune să contribuie la dezvoltarea comunităților rurale prin asigurarea accesului echitabil la serviciile publice de calitate. La nivel național, proiectul va contribui la asigurarea unui cadru de politici, legal și financiar adecvat pentru furnizarea serviciilor publice de calitate și realizarea reformei de descentralizare.Proiectul are pe agendă numeroase activități atât la nivel local,  cât și la nivel național.  Toate se regăsesc în calendarul activităților…..


Unde lucrăm

30 de proiecte de intervenție

30 de administrații publice locale / grupuri de administrații publice locale din regiunile Nord, Centru, Sud și UTA Găgăuzia implementează proiecte pentru îmbunătățirea serviciilor de gospodărie comunală, cu suportul proiectului “Mă Implic” din fondurile Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare şi Cooperare. 

Cine suntem noi

Skat Consulting Ltd

Proiectul “MĂ IMPLIC” este implementat de Skat Consulting Ltd (Skat) din Elveția în perioada 2019-2023. Skat reprezintă o companie independentă de consultanță și un centru de resurse, care lucrează în domeniul cooperării pentru dezvoltare și al ajutorului umanitar în țările în tranziție și în curs de dezvoltare.

Echipa proiectului

Experții proiectului oferă expertiză tehnică și suport în management, dar și instruire, facilități de cercetare și implementarea cu succes a proiectelor.